Een twintigtal manifestanten verzamelden aan de gigantische Vrouwe Justitia naar aanleiding van de rechtszaak tegen KatoenNatie.
Volledig scherm
Een twintigtal manifestanten verzamelden aan de gigantische Vrouwe Justitia naar aanleiding van de rechtszaak tegen KatoenNatie. © svwg

“Stop de uitverkoop van stadsgronden”: protest aan hof van beroep voor 450 hectare grond

GENTEen twintigtal manifestanten verzamelde op dinsdag aan de schaduw van een gigantische Vrouwe Justitia aan het hof van beroep. Aanleiding is de rechtszaak tegen KatoenNatie, dat 450 hectare landbouwgrond kocht van de stad Gent. Volgens de actievoerders is dat onrechtstreekse subsidiëring van bedrijven, of de rechter volgt is nog maar de vraag.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.