Sting komt volgende zomer naar Gent Jazz, hopelijk écht, deze keer.
Volledig scherm
Sting komt volgende zomer naar Gent Jazz, hopelijk écht, deze keer. © Photo News

Sting komt naar Gent Jazz 2020, voorverkoop voor fans die vorige zomer geen (volledige) terugbetaling vroegen

Sting komt naar Gent Jazz. Dat hoorden we vorig jaar ook al, maar toen zei de wereldster enkele uren voor het geplande optreden af, met heel wat boze en teleurgestelde fans tot gevolg. De tickets voor dat concert zijn overigens nog steeds niet terugbetaald. Maar deze keer komt hij écht, zegt Gent Jazz, en wie een ticket had voor vorige zomer, krijgt een exclusief voorverkooprecht voor deze editie.

 1. Cafébazin krijgt boete omdat koppel babbel komt doen over zieke broer: “Hij ligt in coma en gaat het misschien niet redden, kunnen ze daar geen begrip voor opbrengen?”
  Oostakker

  Cafébazin krijgt boete omdat koppel babbel komt doen over zieke broer: “Hij ligt in coma en gaat het misschien niet redden, kunnen ze daar geen begrip voor opbrengen?”

  Christel De Naeyer woont al 55 jaar samen met haar broer Paul. Samen runnen ze café De Hoeve in de Krijtestraat Oostakker. Maar begin deze maand werd Paul opgenomen in het ziekenhuis met ernstige covid-verschijnselen. Zaterdag kwam een bevriend koppel langs in het café om te vragen hoe hij het stelt. Niet veel later kwam ook de politie binnen, omdat het leek alsof het café open was. “Mijn broer ligt in een coma waar hij misschien niet meer gaat uitkomen. Kunnen ze niet begrijpen dat zo’n babbel enorm belangrijk is om vereenzaming tegen te gaan?”
 1. Auwtch: verstrooid meisje valt van motorfiets
  Play

  Auwtch: verstrooid meisje valt van motorfiets

 2. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur