Chef Michaël Vrijmoed, gasten Marijke Sablon en Jos Vermeiren en hoteldirecteur Laurens Roels.
Volledig scherm
Chef Michaël Vrijmoed, gasten Marijke Sablon en Jos Vermeiren en hoteldirecteur Laurens Roels. © Jill Dhondt

Sterrenchef Vrijmoed kookt in keuken van Marriott-hotel, gasten genieten op hun kamer: “Alsof we op onze eerste date zijn”

GentHet was feest vrijdag- en zaterdagavond  in het Marriott-hotel. Voor een keer kookten sterrenchef Michaël Vrijmoed en zijn team vanuit de keuken van het hotel voor een select aantal gasten. Nadat bekend raakte dat de kok hier zou koken, waren de plaatsen in minder dan 24 uur tijd gereserveerd.

 1. Twintigers Tanguy, Matthias en Oliver tillen KAA Gent-spelers met nieuwe technologie naar hoger niveau: “Het inzicht van Kevin De Bruyne geven, dat zou mooi zijn”
  PREMIUM
  Gent

  Twintigers Tanguy, Matthias en Oliver tillen KAA Gent-spe­lers met nieuwe technolo­gie naar hoger niveau: “Het inzicht van Kevin De Bruyne geven, dat zou mooi zijn”

  Ze zijn nog geen dertig, maar Tanguy Ongena (22), Matthias Seghers (24) en Oliver Francx (26) zijn goed op weg om naam te maken met hun start-up SCARAB Sports. De drie studenten van de UGent bedachten toepassingen die sporters tijdens hun training niet alleen op technisch, maar ook op cognitief vlak vooruit moeten helpen. KAA Gent verwelkomde hen al met open armen. “Jong talent zal minder door de mazen van het net glippen.”
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"