Een bakdiets kan je niet zomaar in gelijk welk fietsrek kwijt
Volledig scherm
Een bakdiets kan je niet zomaar in gelijk welk fietsrek kwijt © Wannes Nimmegeers

Steeds meer bakfietsen in Gent, dus gaat stad extra parkeerplaatsen voorzien

GentOmdat het aantal bakfietsen in Gent maar blijft stijgen, stelt zich een parkeerprobleem. Zo’n bakfiets, of een ander uitgebouwd model, past immers niet zomaar in elk fietsrek. De stad engageert zich nu om meer bakfietparkeerplaatsen te voorzien, zowel in het centrum als in de wijken.

 1. Patricia (26) start nieuwe crèche: “Door al die negatieve berichten zijn ouders bang, maar er zijn écht nog mensen die dit met hart en ziel doen”
  PREMIUM

  Patricia (26) start nieuwe crèche: “Door al die negatieve berichten zijn ouders bang, maar er zijn écht nog mensen die dit met hart en ziel doen”

  Met 10 jaar ervaring op de teller - nu als verantwoordelijke in een kinderdagverblijf in Sint-Denijs-Westrem, waagt Patricia Turtakova (26) de sprong naar een eigen crèche, in Drongen. En dat terwijl de ene na de andere kinderopvang de deuren moet sluiten en heel wat uitbaters onder vuur liggen. “Natuurlijk is dit een pittig beroep, maar ik doe het met liefde. Het is écht niet in elke kinderopvang kommer en kwel, integendeel.”
  Gent
 1. Inbreker steelt smartphone op nachtkastje van slapende Maarten (42): “Bijzonder akelig gevoel”
  PREMIUM

  Inbreker steelt smartphone op nachtkast­je van slapende Maarten (42): “Bijzonder akelig gevoel”

  Maarten De Haeck (42) uit de Burggravenlaan in Gent is in de nacht van maandag op dinsdag slachtoffer geworden van een wel heel griezelige inbraak. De inbrekers stalen zijn smartphone en deinsden er zelfs niet voor terug om tot op een halve meter van hun vredig slapende slachtoffer te komen. De dieven moeten nochtans aardig wat lawaai hebben gemaakt bij de inbraak, maar waarom werd Maarten daar dan niet wakker van?
  Gent