De vochtige doekjes die uit de rioolpomp werden gehaald aan de Muilaardstraat.
Volledig scherm
De vochtige doekjes die uit de rioolpomp werden gehaald aan de Muilaardstraat. © KOS

Stad roept op: “Stop aub met vochtige doekjes in toilet te gooien!”

Een opmerkelijke oproep van de Gentse schepen Filip Watteeuw (Groen). Hij roept op om niet langer vochtige doekjes in toiletten te gooien. Recent raakte daardoor in de Muilaardstraat een pompstation volledig geblokkeerd waardoor de riolering het water niet meer kon slikken.

33 reacties

 • Sam Valkenborgs

  3 jaar geleden
  Er bestaat geen merk van vochtige doekjes dat volledig oplost. Stop hiermee mensen !!
 • mario van haesendonck

  3 jaar geleden
  je moet die gebruiken vind ik ! je gaat versteld staan wat die extra reiniging oplevert ! natuurlijk degene gebruiken die oplossen in water !
 • fred vanhove

  3 jaar geleden
  Westerlingen zijn viespeuken. In de meeste landen in Azië gebruikt men water na het toilet....hier wijven ze het meeste wat weg. Voor onze auto te wassen gebruiken we water maar voor ons achterste papier....
 • Totheloo Andback

  3 jaar geleden
  Als maritieme wtk zien we hetzelfde op boten, daar zijn geen babys. Blijkt dus dat alle moslim nationaliteiten die onhebbelijke gewoonte hebben. Oplossing: aparte toiletten, die ze zelf mogen ontstoppen telkens. Werkt goed ! Maar dat zal wel weer niet politiek correct zijn zeker...
 • Tina Colpaert

  3 jaar geleden
  Gebruik wc papier dat doen we al eeuwen ipv die super zever en als je het dan toch nodig vind om zo prullen te gebruiken gooi ze in de vuilbak!
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.