Geveltuin in Gent
Volledig scherm
Geveltuin in Gent © Gents Milieu Front

Stad Gent versoepelt regels voor geveltuintjes: zo groot mag stukje groen voortaan zijn

GentDe Stad Gent versoepelt de regels voor geveltuintjes. Vandaag zijn er al meer dan 4.000 geregistreerde tuintjes te vinden in de stad. Daar moeten er op termijn nog een pak bijkomen. 

 1. Zorgt ‘Latem Leven’ voor inbraakgolf in ‘s lands duurste gemeente? “Iedereen weet toch al lang wat voor huizen hier staan”
  PREMIUM
  Sint-Martens-Latem

  Zorgt ‘Latem Leven’ voor inbraak­golf in ‘s lands duurste gemeente? “Iedereen weet toch al lang wat voor huizen hier staan”

  Sint-Martens-Latem krijgt de laatste tijd nogal wat inbraken te verwerken. Volgens nogal wat verontruste inwoners is dat het gevolg van Latemnaren die onguur volk aantrekken door in realityshows als ‘Latem Leven’ hun rijkdom te etaleren. Burgemeester Pieter Vandeheyden (WELZIJN) gelooft echter niet dat het tv-programma de oorzaak is van de inbraken. “Tien jaar geleden waren er nog veel meer.”
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.