Circusplaneet wil de renovatie van de kerk in Malem aangrijpen om een nieuwe werking te ontwikkelen in Nieuw Gent
Volledig scherm
Circusplaneet wil de renovatie van de kerk in Malem aangrijpen om een nieuwe werking te ontwikkelen in Nieuw Gent © Wannes Nimmegeers

Stad Gent investeert half miljoen euro in jeugdwerking Nieuw Gent: Circusplaneet breidt werking uit naar wijk

De Stad Gent investeert 530.240 euro in de lokale wijkwerking voor kinderen en jongeren in Nieuw Gent. Buurtcircus Circusplaneet zal meehelpen aan een toegankelijk aanbod specifiek voor de jeugd.

0 reacties

 1. MIJN STAD. Isolde Van Nieuwenhuyze (44) van De Frietketel: “Ik voel me geen veertiger tussen al dat jong volk”
  PREMIUM

  MIJN STAD. Isolde Van Nieuwenhuy­ze (44) van De Frietketel: “Ik voel me geen veertiger tussen al dat jong volk”

  “Burgers en snacks kan ik uitbesteden, maar ik zal zélf altijd achter het frietvet staan”, dat perfectionisme een mes is dat langs twee kanten snijdt, weet Isolde Van Nieuwenhuyze (44) als geen ander. “Een slechte recensie? Daar lig ik ‘s nachts van wakker.” Sinds 2018 staat ze aan het roer van de Frietketel, Gents meest geprezen frituur. Een gesprek over de treurwilgen aan de Lievekaai, de liefde voor haar klanten en frieten bakken in een oud herenhuis.
  Gent
 2. Zestiger duwt echtgenote van trap en wacht dan 30 uur om hulpdiensten te bellen: “Waarom nam hij foto’s van haar schaamstreek?”
  PREMIUM

  Zestiger duwt echtgenote van trap en wacht dan 30 uur om hulpdien­sten te bellen: “Waarom nam hij foto’s van haar schaam­streek?”

  “Hij heeft nagelaten om zijn partner te helpen, ook al was er kans op ernstige hersenschade.” Een 64-jarige man uit Gent heeft zijn echtgenote van de trap geduwd, slaappillen gegeven en foto’s en filmpjes van haar intieme delen gemaakt. Daarvoor kreeg hij eerder 40 maanden celstraf, maar de man ging in beroep. In zijn verdediging haalde hij onder andere zijn... snurkprobleem aan.
  Gent
 3. “Hij beweerde dat zij reed, terwijl ze dood op de weg lag”: doodrijder en toenmalig lief van Stefanie (25) al 18 keer veroordeeld voor verkeersinbreuken
  PREMIUM

  “Hij beweerde dat zij reed, terwijl ze dood op de weg lag”: doodrijder en toenmalig lief van Stefanie (25) al 18 keer veroor­deeld voor verkeersin­breu­ken

  “U vindt dit misschien een zware straf, maar de zwaarste straf heeft de familie van Stefanie gekregen. Zelfs toen Stefanie al dood was, probeerde u de schuld in haar schoenen te schuiven.” Het rekwisitoor van een woeste procureur ging door merg en been. Clint V. (31), de toenmalige vriend van Stefanie Verstappen, moest zich in de rechtbank verantwoorden voor het verkeersongeluk waarbij de 25-jarige vrouw het leven liet.
  Gent