De regenboogvlag wordt gehesen aan het stadhuis.
Volledig scherm
De regenboogvlag wordt gehesen aan het stadhuis. © Dylan Vermeulen

Stad Gent hijst de vlag, burgemeester roept op om “Vandaag regenboogkleuren uit te dragen”

GENTNa de regenboogkleuren op de Ghelamco Arena is vandaag ook de regenboogvlag gehesen aan het stadhuis en aan de Universiteit Gent. Burgervader Mathias De Clercq roept op om vandaag regenboogkleuren te dragen. Al die acties zijn een reactie op de UEFA-weigering om een signaal te geven aan Hongarije, dat vanavond een match speelt in het EK voetbal. 

 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 2. Alessio Castro-Montes (AA Gent) hypergemotiveerd voor Europese kwalificatie: “We moeten die 0 op 18 rechtzetten”
  voetbal jupiler pro league

  Alessio Cas­tro-Mon­tes (AA Gent) hypergemo­ti­veerd voor Europese kwalifica­tie: “We moeten die 0 op 18 rechtzet­ten”

  Met een klinkende 1-3-overwinning op het veld van KV Oostende beleefde AA Gent de perfecte generale repetitie voor het Europese duel van donderdag. Tegen Omonia Nicosia moeten de Buffalo’s proberen om al in de eerste wedstrijd een kloofje te slaan. Wie er absoluut op gebrand is om de poulefases van de Europa League te bereiken, is Alessio Castro-Montes. Hij heeft nog een openstaande rekening in de Europa League.