Soraya Wancour van Studio AMA.
Volledig scherm
Soraya Wancour van Studio AMA. © AMA

Soraya Wancour lanceert haar nieuwe collectie online, waar klanten de stukken naar hun eigen hand kunnen zetten

De voorbereidingen waren af, Soraya Wancour was klaar om haar nieuwe collectie in productie te laten gaan. Door de coronacrisis moest ze echter een mouw passen aan haar bestaande strategie. Ze besloot om het spannend te houden, en haar nieuwe creaties druppelsgewijs te lanceren op haar website.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Gentse man (34) krijgt 18 maanden cel met uitstel: “Hij greep vrouw die hem onderdak bood bij de keel en gooide keukenraam stuk met pot appelmoes”
  Gent

  Gentse man (34) krijgt 18 maanden cel met uitstel: “Hij greep vrouw die hem onderdak bood bij de keel en gooide keukenraam stuk met pot appelmoes”

  Een Gentse man (34) is maandagochtend veroordeeld tot een celstraf van 18 maanden met uitstel voor het toebrengen van slagen en verwondingen, nota bene bij een vrouw die hem onderdak bood. Bij die ruzie gooide hij een keukenraam stuk met een pot appelmoes. Naast een alcoholverslaving kampt de man ook met een drugprobleem. Daar dient hij nu begeleiding voor te volgen.