Eerste soldenweekend in Gent.
Volledig scherm
Eerste soldenweekend in Gent. © Jill Dhondt

Solden goed ingezet in Gent: “Weinig klanten die binnen kwamen en meteen weer buiten gingen”

GentDe solden zijn goed ingezet in Gent. Een overrompeling was het niet op zaterdag, maar de handelaars zagen toch heel wat shoppers passeren, en belangrijker, kopen.

 1. Streekgenoten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoopte derde plaats”
  Triatlon

  Streekgeno­ten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoop­te derde plaats”

  Opvallend sterke Belgische prestaties in de Ironman van Finland afgelopen weekend. LTTD-atleet Hannes Bonami streed er lang mee voor een tweede plaats, maar moest uiteindelijk vrede nemen met het brons. Streekgenoot Filip Sheridan leverde op zijn beurt ook een strijd voor het podium. Hij kraakte in het afsluitende loopnummer en werd vierde. Dankzij hun knappe prestaties hebben beide triatleten wel een startbewijs voor de Ironman van Hawaï binnen twee maanden te pakken.
 2. Van een kerk tot een oud gerechtsgebouw: dit zijn de leukste plekken in Gent om te studeren voor je herexamens
  PREMIUM
  Gent

  Van een kerk tot een oud gerechtsge­bouw: dit zijn de leukste plekken in Gent om te studeren voor je herexamens

  De vakantie is officieel voorbij voor studenten met herexamens, maar niet getreurd: er zijn heel wat plekken in Gent waar studeren een stuk aangenamer is dan thuis. Tussen de oudjes in het rusthuis bijvoorbeeld, of in een frisse kerk waar je nog snel een schietgebedje kan doen voor je examen begint. Speciaal voor jou somden we de beste blokplekken op om je tweede zit goed door te komen.