Sofia in De Twaalf (links) en dertien jaar eerder in Aanrijding in Mosou.
Volledig scherm
PREMIUM
Sofia in De Twaalf (links) en dertien jaar eerder in Aanrijding in Mosou. © RV

Sofia (23) dertien jaar na Aanrijding in Moscou opnieuw op het scherm in De Twaalf: “Veel mensen herkennen me maar weten niet precies van waar”

Als negenjarige stond Sofia Ferri tussen kleppers als Barbara Sarafian, Jurgen Delnaet, Anemone Valcke en Johan Heldenbergh op de set van Aanrijding in Moscou. Intussen is de Gentse actrice 23 en heeft ze als Juliette in De Twaalf haar eerste volwassen rol in een dramaserie beet . “Mijn honger naar theater werd aangewakkerd toen ik als kleine pagadder op die filmset in Ledeberg stond”, zegt ze.

0 reacties

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.