Er werd onder andere gecontroleerd aan Dok Zuid
Volledig scherm
Er werd onder andere gecontroleerd aan Dok Zuid © WN

Snelheidsduivels blijven records breken: 127 kilometer per uur in zone 50

GentDe Gentse politie organiseerde afgelopen week verschillende snelheidscontroles, onder andere aan Dok Zuid en de Port Arthurlaan. Eén snelheidsduivel brak het trieste record toen hij met een snelheid van 127 kilometer per uur voorbij de flitscamera reed in een zone 50. “Een aantal overtreders waanden zich duidelijk op de Olympische Spelen”, klinkt het bij de politie.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.