2,20 meter, hoger is het brugje niet.
Volledig scherm
2,20 meter, hoger is het brugje niet. © JDHG

Slecht gemikt! Bestuurder van bestelwagen van WEBA schat hoogte van brugje in Gent slecht in en knalt er vol tegen

GentEen bestuurder van een bestelwagen van WEBA meubelen heeft woensdagnamiddag een wel erg pijnlijke inschattingsfout gemaakt. In de Zeeschipstraat reed hij onder het brugje door, maar was hij vergeten hoe hoog zijn laadruimte was. Met alle gevolgen van dien.

 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 3. Wegenwerken in Oostakker zijn bijna ten einde, maar middenstand klaagt over parkeerproblemen: “Men beloofde nochtans dat dit een blauwe zone ging worden”
  PREMIUM
  Gent

  Wegenwer­ken in Oostakker zijn bijna ten einde, maar midden­stand klaagt over parkeerpro­ble­men: “Men beloofde nochtans dat dit een blauwe zone ging worden”

  De werken in Oostakker lopen op hun laatste benen. Enkel op het einde van de Lourdesstraat is men nog bezig met nutswerken. Het resultaat oogt fraai, al is bakker Joris Mertens uit de Lourdesstraat niet onverdeeld gelukkig met de huidige stand van zaken. “De laatste tijd ben ik vaak verplicht om me dubbel te parkeren tijdens het laden en lossen omdat er altijd wel een auto voor mijn winkel staat.”