Sharing is caring: de campagne van vzw Missing You stuurt vijf 'rolmodellen' digitaal op pad om hun rouwverhaal te vertellen.
Volledig scherm
Sharing is caring: de campagne van vzw Missing You stuurt vijf 'rolmodellen' digitaal op pad om hun rouwverhaal te vertellen. © rv

Sharing is caring: jongeren delen hun manier van rouwen op Instagram voor Gentse vzw

GENTJe bent jong en er gebeurt wat: de Gentse vzw Missing You is er voor jongeren die iemand verliezen. Er onderling over praten is niet makkelijk: hoe leg je zoiets immens uit aan iemand die het nog nooit meemaakte? Daarom probeert Missing You het topic bespreekbaar te maken. Vijf ervaringsdeskundigen nemen daarom de sociale mediakanalen van de vzw over. 

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Vandaag start proces tegen bokser Yorben (24) die Manchester City-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegparking: “Papa lijdt er nog altijd onder, fysiek én mentaal”
  PREMIUM
  Gent/Ninove

  Vandaag start proces tegen bokser Yorben (24) die Manchester Ci­ty-supporter Guido (64) in coma sloeg op snelwegpar­king: “Papa lijdt er nog altijd onder, fysiek én mentaal”

  De 24-jarige Yorben S. moet zich vandaag voor de rechter verantwoorden nadat hij op 19 oktober 2021 Guido De Pauw (64) in een coma sloeg op de snelwegparking in Drongen. Op de terugweg van een Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge, liep het slachtoffer - een notoir Manchester City-supporter uit Meerbeke - de Club Brugge-fan Yorben S. tegen het lijf. Na een banale discussie werd het slachtoffer in coma geslagen door Yorben S. Die riskeert nu een celstraf van vijf jaar voor het zware misdrijf.