Dirty Movies Dirty Dancing
Volledig scherm
Dirty Movies Dirty Dancing © rv

‘Sensuele box’ van vintage pornofilmfestival haalt 4.777 euro op voor Sphinx Cinema

GENTMoet er nog iemand lentekriebels hebben? De liefhebbers van de betere vintage erotiek konden dit jaar niet naar Dirty Movies Dirty Dancing. In de plaats daarvan kwam er de Lentebox, een pakket stoute cadeautjes voor wie het feestje naar huis wou verplaatsen. Voor het goede doel, natuurlijk, de opbrengst ging naar Sphinx Cinema. Het bedrag is nu bekend: 4.777 euro. 

 1. Twintigers Tanguy, Matthias en Oliver tillen KAA Gent-spelers met nieuwe technologie naar hoger niveau: “Het inzicht van Kevin De Bruyne geven, dat zou mooi zijn”
  PREMIUM
  Gent

  Twintigers Tanguy, Matthias en Oliver tillen KAA Gent-spe­lers met nieuwe technolo­gie naar hoger niveau: “Het inzicht van Kevin De Bruyne geven, dat zou mooi zijn”

  Ze zijn nog geen dertig, maar Tanguy Ongena (22), Matthias Seghers (24) en Oliver Francx (26) zijn goed op weg om naam te maken met hun start-up SCARAB Sports. De drie studenten van de UGent bedachten toepassingen die sporters tijdens hun training niet alleen op technisch, maar ook op cognitief vlak vooruit moeten helpen. KAA Gent verwelkomde hen al met open armen. “Jong talent zal minder door de mazen van het net glippen.”
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"