De Deliveroo-koerier (niet de persoon op foto) stal zijn geld terug als hij niet tevreden was over de bewezen diensten van de vrouwen in het Glazen Straatje.
Volledig scherm
De Deliveroo-koerier (niet de persoon op foto) stal zijn geld terug als hij niet tevreden was over de bewezen diensten van de vrouwen in het Glazen Straatje. © Nimmegeers/Reuters

‘Schrik van Glazen Straatje’ die prostituees bestal als hij niet voldaan was, krijgt werkstraf van 140 uur

GentEen 28-jarige man is donderdag veroordeeld tot een werkstraf van 140 uur voor vijf feiten van diefstal bij sekswerksters in Gent. Tijdens zijn shift als Deliveroo-koerier nam hij ’s avonds geregeld pauze bij de meisjes van plezier. Wanneer hij niet tevreden was over de dienst, stal hij zijn geld terug. 

  1. Martijn Colson (Caruur Gent): “Tegen Roeselare en Maaseik moeten we met meer geloof durven spelen”
    PREMIUM
    lotto volley league

    Martijn Colson (Caruur Gent): “Tegen Roeselare en Maaseik moeten we met meer geloof durven spelen”

    Caruur Gent verweerde zich woensdagavond dapper tegen Knack Roeselare en plaatste zelfs nog een mooie eindsprint aan het slot van het duel tegen de sterke West-Vlamingen. Uiteindelijk bleek het team van coach Van Huffel niet opgewassen tegen de finalisten van de CEV Cup. Het verschil tussen de Europese en de Belgische top is echt groot. Zaterdag ontvangen de Caruur-boys de toppers van Maaseik.