Anneleen in haar schoonheidssalon op wielen Coconette.
Volledig scherm
Anneleen in haar schoonheidssalon op wielen Coconette. © Sara Degraeve

Schoonheidssalon op wielen: Anneleen (34) geeft massages, gelaatsverzorgingen, ontharingen vanuit omgebouwde camionette

GentNood aan een ontspannende massage of gelaatsverzorging, maar geen zin om je te verplaatsen? Dan komt Anneleen Haelterman (34) met veel plezier tot bij jou, met haar busje dat ze eigenhandig omvormde tot een volwaardig schoonheidssalon. De Gentse staat ook op bedrijfsfeesten en andere evenementen.

 1. Coach Van Huffel na de nederlaag van Caruur Gent in Menen: “We gaan niet panikeren”
  Lotto Volley League

  Coach Van Huffel na de nederlaag van Caruur Gent in Menen: “We gaan niet panikeren”

  Na een aantal weken hoogconjunctuur met prachtige prestaties op nationaal en internationaal vlak heeft Caruur Gent blijkbaar zijn frisheid verloren. Vorige week vertoonde het team van coach Van Huffel de eerste symptomen van vermoeidheid met een, op wilskracht gewonnen 3-2, tegen Guibertin. Zaterdagavond misten de bezoekers compleet de start tijdens de eerste en de tweede set in de sfeervolle sporthal van Menen.
 2. Moet deze zaak naar assisen? Hof van beroep buigt zich in maart over aanranding op Westerbegraafplaats in Gent
  PREMIUM
  GENT

  Moet deze zaak naar assisen? Hof van beroep buigt zich in maart over aanranding op Westerbe­graaf­plaats in Gent

  Op 14 maart pleiten de advocaten in de zaak rond de aanranding op de Westerbegraafplaats voor het Gentse hof van beroep. Het slachtoffer, een 14-jarig meisje, stapte na de feiten uit het leven. Volgens het parket was er geen link tussen de aanranding en de zelfdoding, maar de rechtbank zag dat anders. Mocht het hof de beslissing van de rechtbank volgen, dan zullen de mannen voor het hof van assisen moeten verschijnen en tot 30 jaar celstraf riskeren.
 1. Welkom in The Corner House, Vlaanderens laatste nachtrestaurant: “Hier moet je drie dingen goed kunnen: horen, zien én zwijgen”
  PREMIUM
  Gent

  Welkom in The Corner House, Vlaande­rens laatste nachtres­tau­rant: “Hier moet je drie dingen goed kunnen: horen, zien én zwijgen”

  In de jaren ’80 waren ze niet op één hand te tellen, maar intussen rest alleen nog The Corner House in Gent. Op wandelafstand van de Zuid vind je het laatste échte nachtrestaurant van Vlaanderen. Uitbater Omer Kirsan (60) werkt zeven dagen op zeven. Klanten komen van heinde en verre. Maar wat schuilt er achter zijn blauw verlichte gevel? “Of je nu belt om middernacht of om 4 uur ’s ochtends. Nooit krijg je hier te horen dat het niet past.”