Schoon Vertier op de Kouter.
Volledig scherm
Schoon Vertier op de Kouter. © Jill Dhondt

Schoon Vertier in het stadscentrum: band en danseressen strijken neer op vier plekken in Gent

GentOp zondag zorgde Schoon Vertier voor muzikaal en visueel spektakel op vier verschillende plekken in Gent. De bootjes van Gent vaarden de band en haar danseressen naar de Beestenmarkt, de Krook, de Kouter en de Korenlei waar ze telkens een korte performance gaven.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 1. Ezra (44) opent tweede vestiging van geliefde koffiebar aan station: “Het aanbod is volledig plantaardig, ook voor de hond”
  Gent

  Ezra (44) opent tweede vestiging van geliefde koffiebar aan station: “Het aanbod is volledig plantaar­dig, ook voor de hond”

  Woon je rond het Sint-Pietersstation of neem je daar vaak de trein of bus? Dan kan je vanaf nu elke dag in Full Circle Coffee terecht, een gloednieuwe koffiebar vlakbij het station. De naam doet hoogstwaarschijnlijk een belletje rinkelen: uitbater Ezra Feller (44) opende vijf jaar geleden al een gelijknamige koffiebar aan de Zuid, maar droomde al langer van een tweede vestiging. Ook je hond wordt hier verwend.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.