De werken gebeuren op het terrein van Infrabel.
Volledig scherm
De werken gebeuren op het terrein van Infrabel. © Infrabel

Saneringswerken terrein Infrabel nemen jaar in beslag

Melle/GentOp maandag 2 augustus starten de saneringswerken ter hoogte van bundel Luna in Merelbeke. De werken gebeuren in opdracht van Infrabel hoofdzakelijk op eigen domein nabij de Désiré Mercierlaan in Gentbrugge en zullen ongeveer een jaar in beslag nemen. Dat kan voor verkeershinder zorgen.

 1. STUDENT IN GENT. Kotstudenten shoppen Ikea leeg: "Verdorie, onze bestelwagen zit al vol”
  PREMIUM
  GENT

  STUDENT IN GENT. Kotstuden­ten shoppen Ikea leeg: "Verdorie, onze bestelwa­gen zit al vol”

  De studenten komen stilaan Gent weer binnen voor een nieuw academiejaar. De koten gingen dit jaar als zoete broodjes over de toonbank, de meeste hogescholen tekenden een stijging in het aantal studenten op. En de coronacrisis is (hopelijk, bijna) achter de rug. Hier zetten we de studenten een week lang in de kijker. We trokken alvast naar de Ikea, waar je de jongeren die op kot vertrokken, er zo kon uitpikken.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.