De feiten speelden zich af op de Korenmarkt voor de Hema.
Volledig scherm
De feiten speelden zich af op de Korenmarkt voor de Hema. © Shutterstock

Ruzie tussen asielzoekers op Korenmarkt eindigt in steekpartij: “Het is enkel omdat hij verschillende lagen kledij droeg, dat hij die aanslag overleefd heeft”

GentEen banale ruzie tussen twee mannen op de Korenmarkt draaide uit op een ernstige steekpartij. Een van de partijen haalde een mes boven en stak zijn opponent vijf keer in het bovenlichaam. De dader zit sindsdien in voorhechtenis en moest zich in de correctionele rechtbank verantwoorden voor poging tot doodslag.

  1. Fraudeerster tekent beroep aan tegen veroordeling voor manipulatie van informatica: “Op het moment van de feiten zat ze zwaar aan de grond en was ze zelfs dakloos”
    Gent

    Fraudeer­ster tekent beroep aan tegen veroorde­ling voor manipula­tie van informati­ca: “Op het moment van de feiten zat ze zwaar aan de grond en was ze zelfs dakloos”

    Een 27-jarige vrouw uit Gent stond dinsdagvoormiddag in het hof van beroep. Ze werd eerder veroordeeld door de correctionele rechtbank van Dendermonde voor manipulatie van informatica. Ze kreeg in eerste aanleg een jaar celstraf en een geldboete van 1.600 euro. Een te zware straf, volgens haar raadsman die beroep aantekende.