Corlazzoli/SMAK Gent
Volledig scherm
PREMIUM
© Corlazzoli/SMAK Gent

Romanticus Robin (25) tekent voor origineelste huwelijksaanzoek van het jaar: “Eerste tien minuten stond ik aan grond genageld”

Gent/Sint-Gillis-WaasOp de valreep gaat Robin Velghe (25) uit Sint-Gillis-Waas alsnog met de prijs van het mooiste huwelijksaanzoek van 2021 aan de haal. De jongeman ging zaterdag op zijn knie in het SMAK in Gent. Zijn aanzoek hing daar verstopt tussen de andere kunstwerken. “Robin belde af en toe eens met het museum ter voorbereiding, maar dan zei hij dat Proximus aan de lijn hing”, lacht zijn verloofde Cécile. 

  1. VAKANTIETIPS VOOR DE THUISBLIJVERS. Wakeboarden (ook voor ‘dummies’) in Destelbergen: “Dit leer je snel en het is echt leuk om te doen... eens je rechtstaat op dat bord”
    PREMIUM
    Gent / Destelbergen

    VAKANTIE­TIPS VOOR DE THUISBLIJ­VERS. Wakeboar­den (ook voor ‘dummies’) in Destelber­gen: “Dit leer je snel en het is echt leuk om te doen... eens je rechtstaat op dat bord”

    Zit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ‘s ochtends wakker loeien? Geen nood. Ook in Vlaanderen kun je heerlijk met vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: wakeboarden aan een kabel op het Damslootmeer naast de E17 in Destelbergen, bij Wakepark Gent.