Ponton in Gent aan de Watersportbaan: licht en warm tegelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Ponton in Gent aan de Watersportbaan: licht en warm tegelijk. © Sofie Van Waeyenberghe

RESTOTIP. Ponton: smaakvolle brasseriekeuken én een uitzicht om van te smullen

GENTDe Watersportbaan is sinds mei een stijlvolle brasserie rijker. In Ponton combineert chef Danny De Moerlooze moeiteloos grill, paling en een paar Franse klassiekers. De ‘club’ van KRC Gent is meteen ook een aanwinst voor de rest van Gent. Nog op zoek naar een lekker adresje? Lees hier meer restotips.

  1. Iris Vandewiele speelt woensdag met VDK Gent de allesbeslissende kwartfinale voor Belgische beker tegen Asterix Avo: “We zijn er klaar voor”
    VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË VROUWEN

    Iris Vandewiele speelt woensdag met VDK Gent de allesbe­slis­sen­de kwartfina­le voor Belgische beker tegen Asterix Avo: “We zijn er klaar voor”

    Oorspronkelijk stond de kwartfinale in de Belgische beker tussen Asterix Avo en VDK Gent op 13 november op het programma. Die belangrijke ontmoeting werd uitgesteld. Intussen werkten beide teams een drukke Europese kalender af. Woensdag (19.30 uur, red.) is het eindelijk zo ver. Dan zakt VDK Gent naar de sporthal van Beveren af. Zondag kijkt de winnaar van het duel Antwerp Ladies in de ogen, want dan staan al de halve finales gepland.