Garnaalkroket in JUS Gent
Volledig scherm
PREMIUM
Garnaalkroket in JUS Gent © Sofie Van Waeyenberghe

RESTOTIP: JUS serveert heerlijke smaakbommetjes in het centrum en laat je lekker lang tafelen

GENTIn het centrum een restaurantje vinden waar de bediening persoonlijk is, de keuken klassiek genoeg en toch verrassend en waar je ook nog eens op je gemak zit? JUS is een pareltje in de Gentse binnenstad dat de basis niet vergeten is: lekker eten en gezelligheid troef. Nog op zoek naar een ander lekker adresje? Lees hier meer restotips.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.