Pad Pong Kahri en panaeng curry bij Dok Koon.
Volledig scherm
PREMIUM
Pad Pong Kahri en panaeng curry bij Dok Koon. © Jill Dhondt

RESTOTIP. In Dok Koon waan je je volledig in Thailand, zowel qua gerechten als qua inrichting

GentWie ooit al in Thailand is geweest, waant zich meteen terug tijdens een bezoek aan Dok Koon, op een steenworp van de Gentse Vrijdagmarkt. Pam en haar dochter Preeyaporn respecteren niet alleen de authentieke smaken, ze zorgen ook voor een traditionele inrichting. In hun open keuken maken ze alles zelf: van de viskoekjes tot de curry.

 1. “Wordt u binnenkort verdedigd in de rechtbank door een robot?” Advocatenkantoor Intolaw onderzoekt rol van artificiële intelligentie (AI) in advocatuur
  Gent

  “Wordt u binnenkort verdedigd in de rechtbank door een robot?” Advocaten­kan­toor Intolaw onderzoekt rol van artifi­ciële intelligen­tie (AI) in advocatuur

  Artificiële intelligentie (AI) is een nieuwe vorm van software die de menselijke intelligentie nabootst om taken uit te voeren, maar dan sneller en vaak preciezer. AI is intussen overal om ons heen te bespeuren, en dat zal de komende jaren alleen maar meer het geval zijn. Bedrijven zijn dan ook naarstig op zoek naar manieren om die software te implementeren in hun werking. Dat gebeurt ook in sectoren die er in de eerste plaats niet meteen aan te linken zijn, zoals de advocatuur.
 1. Drugshond van Gentse politie brengt einde aan buitensporige pokeravonden vol eten, drank en coke: “Hij verdiende meer dan 200.000 euro”
  PREMIUM
  Gent

  Drugshond van Gentse politie brengt einde aan buitenspo­ri­ge pokeravon­den vol eten, drank en coke: “Hij verdiende meer dan 200.000 euro”

  Vier jaar lang ging een Gentse dealer (34) rustig zijn gangetje, vanuit zijn penthouse aan het Baudelopark. Hij verkocht xtc, maar vooral coke. Die verstopte hij in zakjes van papieren zakdoeken, die hij in zijn BMW rondbracht in heel Gent. Ook organiseerde hij wilde pokeravonden. Voor een dikke smak geld kon je een hele avond genieten van heerlijk eten, drank naar keuze en... drugs à volonté.