Het terras van het Hof van Heusden is klaar voor de heropening
Volledig scherm
Het terras van het Hof van Heusden is klaar voor de heropening © RV

Restotip Hof van Heusden. “Binnenkort een barbecue per tafel”

HeusdenHet Hof van Heusden had zijn 10-jarig bestaan liever op een andere manier gevierd dan in lockdown, maar ze maken er - zoals zoveel restaurants - het beste van. Hun take-away gerechten zijn alvast voortreffelijk, maar ze kijken vooral uit naar de heropening. “We grillen nu al heel veel, maar we willen in de toekomst gaan werken met barbecues per tafel”, zegt uitbater Abdel M’Rabet.

 1. Tim Degruyter haalt meteen een derde plaats in Ieper met zijn nieuwe beachpartner Jo Coenen: “Iedere keer in de top vijf zou fantastisch zijn”
  beachvolleybal BK

  Tim Degruyter haalt meteen een derde plaats in Ieper met zijn nieuwe beachpart­ner Jo Coenen: “Iedere keer in de top vijf zou fantas­tisch zijn”

  Het beachvolleybalseizoen begon veertien dagen geleden met de openingsmanche in Ieper. Dit weekend komen de beachvolleyballers samen in Kortrijk. Vlak naast het sportcomplex ‘De Lange Munte’ werden mooie terreinen aangelegd waar de deelnemers aan het Belgisch beachvolley kampioenschap aan de slag kunnen. Tim Degruyter en Jo Coenen eindigden in Ieper op een derde plaats. De Gentse spelers trachten dit mooi resultaat zondag in Kortrijk te herhalen.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.