De tafelschuimers werden gefilmd door de uitbater.
Volledig scherm
De tafelschuimers werden gefilmd door de uitbater. © rv

Restauranthouder achtervolgt en filmt oudere tafelschuimers: “Die vrouw liep apotheek binnen en veinsde beroerte”

Twee tafelschuimers zullen zich hun bezoek aan een Mexicaans restaurant in Gent nog lang herinneren. Toen het oudere koppel weigerde te betalen en de zaak verliet, liep zaakvoerder Kenneth Vandael hen achterna om hen te filmen. De bewijzen werden getoond aan de politie.

 1. Ouders krijgen tot 30 maanden celstraf nadat éénjarige baby rondslingerende drugs innam
  Gent

  Ouders krijgen tot 30 maanden celstraf nadat éénjarige baby rondslinge­ren­de drugs innam

  In de rechtbank van Gent stonden maandag de ouders van een éénjarige baby terecht. Ze hadden drugs gebruikt in het bijzijn van hun kindje. Ze lieten de drugs, waaronder cocaïne en methadon, rondslingeren waarna de baby hoeveelheden van de drugs innam. De vader werd veroordeeld tot een celstraf van 30 maanden en een boete van 8.000 euro, de moeder kreeg een voorwaardelijke celstraf van 14 maanden en tevens een boete van 8.000 euro.
 2. Politie moet verschillende (lockdown)feestjes stilleggen in Gent, onder meer in café Damberd en café Morris
  Gent

  Politie moet verschil­len­de (lockdown)feestjes stilleggen in Gent

  Waar het zaterdagavond opvallend braaf en rustig bleef, en de meeste cafégangers netjes op tijd naar huis vertrokken, was dat zondagavond wel even anders. De politie moest verschillende keren tussenkomen om illegale feestjes stil te leggen. Omstreeks 00.45 was dat het geval in café Morris in Klein Turkije, nog geen uur later stonden ze aan café Damberd op de Korenmarkt. Daar ging het strikt genomen om geluidsoverlast, en niet over een ‘lockdownfeestje’.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement