Chef-kok Lore Moerman opende BODO in april 2015. Na bijna zeven jaar trekt ze de deur achter zich dicht.
Volledig scherm
Chef-kok Lore Moerman opende BODO in april 2015. Na bijna zeven jaar trekt ze de deur achter zich dicht. © Wannes Nimmegeers

Restaurant BODO sluit na zeven jaar de deuren: “We gooien ons volop op onze andere zaak”

GentRestaurant BODO in de Burgstraat sluit de deuren. Chef Lore Moerman maakte het nieuws bekend via sociale media en sindsdien regent het reacties. “Het is met pijn in het hart, maar dit was de enige juiste beslissing.”

 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.