Franky Devos, directeur van Vooruit.
Volledig scherm
PREMIUM
Franky Devos, directeur van Vooruit. © Wannes Nimmegeers

REPO. Nu het nachtleven weer op gang komt, krijgt het personeel training om ongewenst gedrag te tackelen: “Ik zou nu veel sneller reageren”

GentNog enkele uren en de discotheken mogen weer open. Helaas betekent dat ook de terugkeer van heel wat ongepast gedrag. Daarom voorziet Stad Gent trainingen zodat het nachtleven-personeel weet hoe ze met dat soort gedrag kan omgaan. Deze week werd de aftrap gegeven in de Vooruit, later op het jaar volgen andere clubs.

  1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
    Mijnenergie

    Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

    Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.