Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Geert De Rycke

Recordaantal startende ondernemers in Oost-Vlaanderen ondanks corona

Oost-VlaanderenOndanks de coronacrisis telde Oost-Vlaanderen meer starters in 2020 (14.723) dan het jaar ervoor (14.659) oftewel 0,44 procent meer. Dat blijkt uit cijfers van het bureau Graydon en UNIZO. “Een bewijs dat ondernemerschap zonder meer in de lift zit, als zelfs een pandemie met grote impact Oost-Vlamingen met ondernemersplannen niet tegenhoudt”, zegt Jos Vermeiren, directeur van UNIZO Oost-Vlaanderen.

 1. Infrabel ging wel degelijk in de fout bij kaalkap in Sint-Denijs-Westrem: “Op verouderd plan stond natuurgebied niet ingekleurd”
  Sint-Denijs-Westrem

  Infrabel ging wel degelijk in de fout bij kaalkap in Sint-De­nijs-West­rem: “Op verouderd plan stond natuurge­bied niet ingekleurd”

  De kaalkap van de spoorwegberm achter de Sint-Denijslaan in Sint-Denijs-Westrem was dan toch niet zo geoorloofd als Infrabel liet uitschijnen. Dat geeft minister Gilkinet toe, na een vraag van kamerlid Joris Vandenbroucke. “Voor één zone was wel degelijk een kapvergunning nodig, en ik zal zulke uitschuivers in de toekomst niet meer pikken.”
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo