HLN - IN DE BUURT - OVL - INGE DE VOGELAERE
Volledig scherm
PREMIUM
HLN - IN DE BUURT - OVL - INGE DE VOGELAERE © Tim De Backer

QMusic presentatrice Inge De Vogelaere heeft sterke band met geboortestad: “Ik woon graag in Brussel, maar Gent is een pareltje”

“Ik had nooit gedacht dat ik nu al de Ochtendshow zou mogen presenteren.” Aan het woord is Inge De Vogelaere, sinds midden augustus de nieuwe ochtendstem bij Qmusic. Aan de zijde van Wim Oosterlinck en Sam De Bruyn mag de 25-jarige Gentse elke weekdag honderdduizenden luisteraars vergezellen tijdens hun ochtendrituelen. “Luisteraars die elke dag ons liedje Choco Loco Gang aanvragen omdat ze boterhammen aan het smeren zijn, fantastisch toch?”

0 reacties

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.