Het publiek heeft beslist: het lijkt alsof het diertje gemixt wordt.
Volledig scherm
Het publiek heeft beslist: het lijkt alsof het diertje gemixt wordt. © Wannes Nimmegeers

Publiek stemt kuikentje blender in

Ze doen het weer, de mannen van Bata. Elk jaar is daar wel iets waarover nationaal schande gesproken wordt, en dit keer is dat het gemixte kuikentje. Elke avond rond 21.30 uur worden een kuikentje en een blender op het podium gezet. Het publiek mag stemmen over het lot van het diertje: vrijheid of blender. En bij Bata zijn ze genadeloos...

  1. Gentse zangeres vraagt om live-optredens uit te zenden op openbare omroep: “Als ze sportwedstrijden kunnen uitzenden zonder publiek, waarom dan geen concerten?”
    PREMIUM
    Gent

    Gentse zangeres vraagt om li­ve-optredens uit te zenden op openbare omroep: “Als ze sportwed­strij­den kunnen uitzenden zonder publiek, waarom dan geen concerten?”

    Esther Lybeert (42), vroeger de zangeres van Hooverphonic en nu van Antler King, plaatste dinsdagavond een oproep op de Facebookpagina van de openbare omroep, met de vraag om artiesten te laten optreden op televisie. Ze ziet het als een steunmaatregel voor muzikanten en toneelspelers, en een manier voor cultuurliefhebbers om nieuwe concerten en theaterstukken te kunnen bekijken in plaats van heruitzendingen.