In oktober vorig jaar werd in het programma Faroek al een opsporingsbericht geplaatst voor de 39-jarige Laurent V.N.
Volledig scherm
PREMIUM
In oktober vorig jaar werd in het programma Faroek al een opsporingsbericht geplaatst voor de 39-jarige Laurent V.N. © Faroek

Prostituee niet betaald? Schuldig aan verkrachting: 5 jaar cel voor man die 24 prostituees oplicht

AntwerpenDe 39-jarige Laurent V.N. uit Gent is dan toch schuldig aan verkrachting. Op de zitting vorige week was de hamvraag of het niet betalen van een prostituee na bewezen diensten gelijk staat aan verkrachting. Op die vraag antwoordde de rechter donderdagmiddag ‘ja’. “Dat de vrouwen geen van allen klacht indienden, was waarschijnlijk uit schaamte en doet geen afbreuk aan de ernst van de feiten.”

  1. Vier jonge dierenvrienden bestrijden te dikke huisdieren met Just Russel: “Na gepersonaliseerde hondenbrokken ook maaltijden op maat van katten”
    PREMIUM
    Landegem/Deinze/Drongen

    Vier jonge dieren­vrien­den bestrijden te dikke huisdieren met Just Russel: “Na gepersona­li­seer­de hondenbrok­ken ook maaltijden op maat van katten”

    Met gepersonaliseerde voeding bekampt de startup Just Russel obesitas en slechte eetgewoontes bij honden. De vier jonge ondernemers bedienen al meer dan 5.000 baasjes vanuit hun hoofdkwartier in Landegem (Deinze) en vanaf nu komen ook katten aan hun trekken. “Zie het als een HelloFresh voor huisdieren, met als voordeel dat je het eten niet meer moet klaarmaken”, zegt medeoprichter Louis Mortreu (25).