Brahim Laytouss, na de uitspraak.
Volledig scherm
Brahim Laytouss, na de uitspraak. © Sam Ooghe

Progressieve imam en islamleraar Brahim Laytouss vrijgesproken voor belaging van minderjarige leerlinge: “Opgelucht dat hetze voorbij is”

De Gentse imam en islamleraar Brahim Laytouss is vrijgesproken voor de belaging van een minderjarige leerlinge. Volgens Laytouss, een progressieve moslim, kaderde de klacht in een heksenjacht omwille van zijn overtuiging.

0 reacties

 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Meesteroplichter haalt 56.000 euro af met ‘onbekende’ kredietkaart vriendin: “Van minstens 30 dames kreeg ik een kaart om te gebruiken”
  Gent/Knokke

  Meesterop­lich­ter haalt 56.000 euro af met ‘onbekende’ krediet­kaart vriendin: “Van minstens 30 dames kreeg ik een kaart om te gebruiken”

  In een zaak van informaticabedrog heeft meesteroplichter Piet Van Haut (53) voor het hof van beroep in Gent de vrijspraak gevraagd. Zo zou hij 56.000 euro van de rekening van een vriendin hebben afgehaald met een kredietkaart waarvan zij naar eigen zeggen het bestaan niet afwist. “In die 21 jaar tijd heb ik van minstens 30 dames een kaart gekregen om ze te gebruiken”, blijft Van Haut koel.