Thibaut Van Acker, nog in het shirt van KSV Roeselare.
Volledig scherm
Thibaut Van Acker, nog in het shirt van KSV Roeselare. © BELGA

Profvoetballer Thibaut Van Acker pleegt vluchtmisdrijf na aanrijding geparkeerd voertuig, getuige noteert nummerplaat

Sint-AmandsbergProfvoetballer Thibaut Van Acker (29) moest zich maandagmorgen in de Gentse politierechtbank verantwoorden voor vluchtmisdrijf na de aanrijding van een geparkeerd voertuig in Sint-Amandsberg. Een getuige zag alles gebeuren, noteerde de nummerplaat en belde vervolgens de politie. Het is al de tweede keer dat Van Acker dergelijk misdrijf pleegde. De voetballer, die onder meer bij Club Brugge en Cercle Brugge speelde, moet nu een boete betalen van 1.760 euro waarvan 800 euro met uitstel. Hij heeft ook een maand rijverbod.

 1. Buren reageren op beslissing om ‘Koning Leopold II-laan’ te schrappen: “Begrijp dat er problemen zijn met koloniaal verleden, maar zie vooral de rompslomp”
  PREMIUM
  Gent

  Buren reageren op beslissing om ‘Koning Leopold II-laan’ te schrappen: “Begrijp dat er problemen zijn met koloniaal verleden, maar zie vooral de rompslomp”

  De Leopold II-laan vlakbij het Citadelpark gaat op de schop. Dat besliste het Gentse stadsbestuur. De naam is té controversieel en daarom doet burgemeester Mathias De Clercq binnenkort een nieuw voorstel. Welke ideeën op tafel liggen, is voorlopig staatsgeheim. Maar de bewoners doen alvast enkele voorstellen: “Wat denk je van de Chris Van Belleghem-laan?”
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen