Kurt Burgelman, Gentenaar, zanger, entertainer en 'ambetante mens'
Volledig scherm
Kurt Burgelman, Gentenaar, zanger, entertainer en 'ambetante mens' © KOS/Miemiekehobbyfotografie

Prioriteiten

 1. De BurgeRmeester van Gent: Jilles D’Hulster opent binnenkort een zesde Jilles Beer & Burgers-burgerrestaurant. “En daarna kijk ik over de grenzen, want Belgisch bier doet het daar beter dan hier”
  PREMIUM
  Gent

  De BurgeRmees­ter van Gent: Jilles D’Hulster opent binnenkort een zesde Jilles Beer & Bur­gers-burgerres­tau­rant. “En daarna kijk ik over de grenzen, want Belgisch bier doet het daar beter dan hier”

  Zijn carrière startte hij als decorbouwer bij de opera van Gent, maar Gentenaar Jilles D’Hulster stapte in 2010 over naar de horeca. “Ik had overal in het buitenland ‘fast casual’ restaurants gezien, dat hadden we hier toen nog niet. Eén burgerrestaurant aan de Tentoonstellingslaan werden er intussen 5 met binnenkort zelfs een Zesde. Het verhaal van een ‘rostekop’ uit Drongen die vooral zijn buikgevoel volgt.
 1. 89-jarige dame geeft politie gouden tip om Nederlanders te arresteren die haar voor 25.000 euro oplichtten
  De Pinte

  89-jarige dame geeft politie gouden tip om Nederlan­ders te arresteren die haar voor 25.000 euro oplichtten

  Wie laatst lacht, best lacht. Een bejaarde dame herkende de auto van twee mannen die haar voor een bom geld hadden opgelicht en verwittigde de politie die de twee kon inrekenen op de E17. De twintigers deden zich voor als bankmedewerkers die bejaarde mensen thuis bezochten om hen te ‘helpen’ bij bankzaken. Ze zijn voorgeleid voor de onderzoeksrechter en zijn aangehouden.