Aan het raam van café Ventura.
Volledig scherm
Aan het raam van café Ventura. © Jill Dhondt

Posters van Gentse grafisch ontwerper en radiopresentator Stijn Van de Voorde kleuren Gent: “De stad injecteren met een extra shot positiviteit”

GentOp verschillende plaatsen in Gent werden posters uitgehangen met zinnen uit bekende liedjes op. Dat is het werk van Studio Brussel-presentator Stijn Van de Voorde en grafisch vormgever Eva Goethals. Met hun posters wil het duo de stad kleuren met muziek.

  1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
    Spaargids.be

    2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

    66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.