Een postbode is veroordeeld wegens diefstal van twee pakketjes
Volledig scherm
Een postbode is veroordeeld wegens diefstal van twee pakketjes © Copyright : Geert De Rycke

Postbode (23) steelt inhoud van twee pakjes tijdens ronde, maar wordt betrapt door wandelaar

GentEen 23-jarige postbode is veroordeeld wegens een diefstal van twee pakjes. De man was tijdens zijn ronde even langs de kant van de weg gaan staan om twee bestellingen te openen. Achteraf bleken de pakketjes nooit te zijn afgeleverd. Een toevallige passant merkte de man evenwel op en verwittigde de politie.

 1. Zestiger duwt echtgenote van trap en wacht dan 30 uur om hulpdiensten te bellen: “Waarom nam hij foto’s van haar schaamstreek?”
  PREMIUM

  Zestiger duwt echtgenote van trap en wacht dan 30 uur om hulpdien­sten te bellen: “Waarom nam hij foto’s van haar schaam­streek?”

  “Hij heeft nagelaten om zijn partner te helpen, ook al was er kans op ernstige hersenschade.” Een 64-jarige man uit Gent heeft zijn echtgenote van de trap geduwd, slaappillen gegeven en foto’s en filmpjes van haar intieme delen gemaakt. Daarvoor kreeg hij eerder 40 maanden celstraf, maar de man ging in beroep. In zijn verdediging haalde hij onder andere zijn... snurkprobleem aan.
  Gent
 2. “Hij beweerde dat zij reed, terwijl ze dood op de weg lag”: doodrijder en toenmalig lief van Stefanie (25) al 18 keer veroordeeld voor verkeersinbreuken
  PREMIUM

  “Hij beweerde dat zij reed, terwijl ze dood op de weg lag”: doodrijder en toenmalig lief van Stefanie (25) al 18 keer veroor­deeld voor verkeersin­breu­ken

  “U vindt dit misschien een zware straf, maar de zwaarste straf heeft de familie van Stefanie gekregen. Zelfs toen Stefanie al dood was, probeerde u de schuld in haar schoenen te schuiven.” Het rekwisitoor van een woeste procureur ging door merg en been. Clint V. (31), de toenmalige vriend van Stefanie Verstappen, moest zich in de rechtbank verantwoorden voor het verkeersongeluk waarbij de 25-jarige vrouw het leven liet.
  Gent