Een vertrouwd beeld: file aan de geldmuur in de Kammerstraat.
Volledig scherm
Een vertrouwd beeld: file aan de geldmuur in de Kammerstraat. © VDS

Populairste geldmuur Gentse Feesten is weg

Op de volgende Gentse feesten zou cash geld wel eens een nijpend probleem kunnen worden. Het aantal Bancontact-automaten binnen de Feestenzone blijft dalen, en het was al altijd rijtje schuiven.

6 reacties

 • Jan Hebbelinck

  2 maanden geleden
  Il blijf uit principe volharden en betaal cash. Ik betaal voor mijn rekeningen dus de banken gaan mij niet commanderen.
 • Vanpeteghem Antoine

  3 jaar geleden
  Aan de handelaars om en betaalsysteem te ontwikkelen met jetons. Je kan jetons aankopen op enkele plaatsen en betalen met een bankkaart. De kleur van de jetons bepaald de waarde van de jetons. Gedurende de Gentse feesten drank en kleine snacks alleen laten betalen met jetons! Een restaurant beschikt over een betaalterminal.
 • Mateo Buysse

  3 jaar geleden
  De kouter is nu ook niet zo ver van zoiets als het sint baafsplein...en dat plein word ook gebruikt tijdens de Gentse Feesten. Wat een nutteloos artikel eigenlijk.
 • Guy Verhaege

  3 jaar geleden
  Gewoon thuis blijven, hoef je je nix van diene zever aan te trekken, en nix dan voordelen. Geen “rootse” schuiven, gene “kaaderre”, geen geld kwijt, geen..... I’ll rest my case with other comments against mine...
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Hetzelfde gebeurd met mutualiteiten, je kan amper nog een brievenbus vinden in je buurt, maar digitaal sturen mag nog niet hoor...
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Steven en Janneke, vader en dochter, brengen samen bakboek uit: “Janne eet nooit van haar eigen baksels, ze doet het voor de gezelligheid”
  PREMIUM
  Gent

  Steven en Janneke, vader en dochter, brengen samen bakboek uit: “Janne eet nooit van haar eigen baksels, ze doet het voor de gezellig­heid”

  Janneke Meert (17) uit Sint-Denijs-Westrem bakt al van kleins af aan, ook al eet ze nooit haar eigen baksels op. Ze proeft zelf niet om te weten of de smaken wel goed zitten. En toch brengt ze samen met haar vader Steven (47) een bakboek uit, met haar twintig lievelingsrecepten in. Zoals de Oost-Vlaamse vlaai van haar grootvader en de wafels van haar overgrootmoeder.