De politie kwam massaal ter plaatse.
Volledig scherm
De politie kwam massaal ter plaatse. © Wim Naert

Politie ontruimt strandzone van recreatiedomein Blaarmeersen in Gent na zware vechtpartij: “Brusselse jongeren hebben lak aan elke regel”

GentOp de Blaarmeersen is woensdag om 18.30 uur een stevige vechtpartij uitgebroken met Brusselse jongeren. Er werd onder andere met flessen gegooid. Twee personen raakten gewond. De politie ontruimde de strandzone, de stad bekijkt welke extra maatregelen nog mogelijk zijn.

  1. Gestart in volle coronacrisis en toch al in de prijzen gevallen: “Miglot is het enige Belgische parfummerk, en onze geuren zijn genderneutraal”
    Gent

    Gestart in volle coronacri­sis en toch al in de prijzen gevallen: “Miglot is het enige Belgische parfummerk, en onze geuren zijn genderneu­traal”

    Hij was apotheker, maar stortte zich op de wereld van de geuren. Kristof Lefebre zou zijn parfumeriezaak Miglot openen op 21 maart 2020, exact de dag waarop België voor het eerst op slot ging. Maar ondanks twee lockdowns heeft Kristof zijn merk wél in de markt weten te zetten. Zijn Miglot wordt intussen verkocht over heel België en zelfs al in Nederland. Hij won ook al een prestigieuze prijs: de trofee van ‘Belgian Beauty Awards 2021' staat te blinken in zijn etalage.