De man hield in zijn sauna hevige feestjes.
Volledig scherm
De man hield in zijn sauna hevige feestjes. © Shutterstock

Politie ontdekt zeven naakte mannen in tuin tijdens lockdown- en drugsfeest: “Ik viel achterover van alle soorten én hoeveelheden drugs die er in uw lichaam teruggevonden zijn”

GentEen 45-jarige sauna-uitbater moest zich voor de rechter verantwoorden voor verschillende feiten. De man had tijdens de tweede lockdown een illegaal seksfeest gegeven waarbij grote hoeveelheden harddrugs zijn gevonden.

 1. “Je moet niet bang zijn om hier te werken, staal is echt niet zo’n mannenwereld”: staalreus ArcelorMittal op zoek naar diversiteit bij het personeel
  GENT

  “Je moet niet bang zijn om hier te werken, staal is echt niet zo’n mannenwe­reld”: staalreus ArcelorMit­tal op zoek naar diversi­teit bij het personeel

  Er zijn 5.000 mensen zijn er aan de slag bij ArcelorMittal België, maar eerder deze week kondigde de staalreus aan dat het specifiek op zoek gaat naar meer vrouwen, meer mensen met een migratieachtergrond én mensen met uiteenlopende diploma’s. Maar de staalindustrie draagt nog die stempel van ‘mannenwereld’. Alina en Marlene daarentegen, zijn helemaal overtuigd.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.