Kurt Burgelman, Gentenaar, zanger, entertainer en 'ambetante mens'.
Volledig scherm
Kurt Burgelman, Gentenaar, zanger, entertainer en 'ambetante mens'. © KOS/Miemiekehobbyfotografie

Pippi

 1. ASSISEN. Gerechtspsychiaters over Jurgen D.: “Hij kan bij een eerste contact als heel charmant overkomen, maar is heel krenkingsgevoelig en toont weinig empathie”

  ASSISEN. Gerechts­psy­chi­a­ters over Jurgen D.: “Hij kan bij een eerste contact als heel charmant overkomen, maar is heel krenkings­ge­voe­lig en toont weinig empathie”

  Op de derde dag van het proces tegen Jurgen D. (52) voor de moord op Ilse Uyttersprot, wordt het onderzoek verder uit de doeken gedaan. Eerst krijgt de jury de bevindingen van de bloedspatanalyse. De rest van de voormiddag komen de onderzoeksrechter en de gerechtsarts. In de namiddag komt het toxicologisch en het psychiatrisch-psychologisch rapport aan bod. “Op structureel niveau is hij in staat om op een oppervlakkige manier relaties aan te gaan. Maar echte authentieke duurzame relatie aangaan is moeilijk.”
  Gent
 2. Gedemotiveerd, veel verlof en altijd 9-to-5? Zes clichés over ambtenaren onder de loep genomen
  Jobat

  Gedemoti­veerd, veel verlof en altijd 9-to-5? Zes clichés over ambtenaren onder de loep genomen

  Volgens de recentste cijfers van het Salariskompas van Jobat.be is werken voor de overheid geen slecht idee. Onze overheid staat immers op de vijfde plaats in de rankschikking van de best betalende sectoren én de sectoren waar de medewerkers het gelukkigst zijn in hun professionele leven. Ambtenaren kampen echter wel met heel wat hardnekkige vooroordelen. Kloppen die? Kara Roggeman van de FOD Beleid & Ondersteuning (BOSA) geeft haar mening over zes hardnekkige clichés die circuleren over werken bij de overheid.