De man stal in de Fnac en keerde de volgende dag al terug
Volledig scherm
De man stal in de Fnac en keerde de volgende dag al terug © Wannes Nimmegeers

Piepjonge dief (18) stal videospelletjes in de Fnac en geeft bewakingsagent vuistslag: “Hij keerde de volgende dag al terug”

GentEen nog maar pas 18 jaar geworden jongeman besliste om in de zomer van vorig jaar enkele videospelletjes te stelen in de Fnac in de Veldstraat. Hij werd betrapt, maar slaagde erin te ontsnappen. De volgende dag al keerde hij terug om zijn werk af te maken, maar hij werd herkend door een bewakingsagent. Die kreeg het zwaar te verduren.

  1. Vrijspraak of 30 maanden cel? Student (22) voor de rechter wegens verkrachting: “Heb haar achteraf nog gevraagd of alles oké is”
    PREMIUM

    Vrijspraak of 30 maanden cel? Student (22) voor de rechter wegens verkrach­ting: “Heb haar achteraf nog gevraagd of alles oké is”

    “Ik sta met de herinnering aan die dag op, en ik ga ermee slapen.” De emotionele getuigenis van een studente beroerde maandag de volledige rechtszaal. Ze sprak over hoe ze anderhalf jaar geleden verkracht werd door een student uit Limburg. Maar die beweert dan weer dat alles met toestemming gebeurde. “Ze heeft zelfs zelf het condoom bij mij proberen aandoen.” Hij riskeert een celstraf van 30 maanden, maar gaat voluit voor de vrijspraak.
    Gent