Zaterdagochtend is op de Antwerpsesteenweg in Gent een zware brand uitgebroken bij Tropack.
Volledig scherm
Zaterdagochtend is op de Antwerpsesteenweg in Gent een zware brand uitgebroken bij Tropack. © Sofie Van Waeyenberghe

Parket onderzoekt brand bij Tropac: “Voorlopig geen aanwijzingen dat het om kwaad opzet gaat”

GentHet parket van Oost-Vlaanderen voert een onderzoek naar de bedrijfsbrand bij Tropac aan de Antwerpsesteenweg die zaterdagochtend is uitgebroken in een loods in Gent. Een branddeskundige is zondagmiddag ter plaatse gekomen, maar het onderzoek is nog niet afgerond.

 1. De 7 favoriete eetadressen van ‘Radio 2'-presentator Sven Pichal: “Ongelooflijk lekkere tomatensaus, en normaal ben ik daar niet eens zo'n fan van”
  PREMIUM

  De 7 favoriete eetadres­sen van ‘Radio 2'-presenta­tor Sven Pichal: “Ongeloof­lijk lekkere tomaten­saus, en normaal ben ik daar niet eens zo'n fan van”

  Vlaamse kost maakt ‘Radio 2'-presentator Sven Pichal (44) meestal zelf. “En dan nog het liefst met het kookboek ‘Easy Dinners’ van Louise De Brabandere in aanslag", vertelt hij. Op restaurant kiest hij dan weer meer voor mediterrane smaken. Aan welke tafels schuift hij het liefst aan? Hij deelt zijn zeven favoriete eetadressen in ons land.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.