Archiefbeeld: met een oude wagen de parking onder het Sint-Pietersplein binnentuffen? Dan wacht een boete van 150 euro.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld: met een oude wagen de parking onder het Sint-Pietersplein binnentuffen? Dan wacht een boete van 150 euro. © Wannes Nimmegeers

Parkeren met vervuilende auto in Gentse parkeergarage: boete van 150 euro

GentDe camera’s van de parkeergarages in Gent worden vanaf volgend jaar ingeschakeld om LEZ-overtredingen op te sporen. Dat meldt het kabinet van klimaatschepen Tine Heyse (Groen). Op die manier wordt het nog meer ontraden om met een vervuilende wagen de stad binnen te rijden.

  1. Drugshond van Gentse politie brengt einde aan buitensporige pokeravonden vol eten, drank en coke: “Hij verdiende meer dan 200.000 euro”
    PREMIUM
    Gent

    Drugshond van Gentse politie brengt einde aan buitenspo­ri­ge pokeravon­den vol eten, drank en coke: “Hij verdiende meer dan 200.000 euro”

    Vier jaar lang ging een Gentse dealer (34) rustig zijn gangetje, vanuit zijn penthouse aan het Baudelopark. Hij verkocht xtc, maar vooral coke. Die verstopte hij in zakjes van papieren zakdoeken, die hij in zijn BMW rondbracht in heel Gent. Ook organiseerde hij wilde pokeravonden. Voor een dikke smak geld kon je een hele avond genieten van heerlijk eten, drank naar keuze en... drugs à volonté.