Edmond Cocquyt poseerde graag als Marlboro Man
Volledig scherm
Edmond Cocquyt poseerde graag als Marlboro Man © VDS

Parcifal Neyt maakt van Mong de Gentse Marlboro Man in zijn boek Mild as May

Gent‘Pantone 448' is officieel het lelijkste kleur ter wereld, en dus heeft Parcifal Neyt dat uitgekozen voor zijn boek Mild as May. In het boek: een mild eerbetoon aan de Malboro Man, of toch de Gentse versie ervan.

  1. Minister Diependaele en schepen Souguir over het Gravensteen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelijker”
    PREMIUM
    Gent

    Minister Diependae­le en schepen Souguir over het Graven­steen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelij­ker”

    Twee jaar lang al wordt er in Gent gebakkeleid over het Gravensteen, en hoe we dat toegankelijk moeten maken. Actiegroepen protesteren tegen elk voorstel, maar veel alternatieven voor het geplande paviljoen en de lifttoren naast de donjon zijn er niet. Minister Diependaele probeerde de partijen in Gent op één lijn te krijgen, schepen Souguir zette een inspraakronde op poten, maar het oorspronkelijk plan blijft behouden. Kon dat hele proces nu echt niet anders?