De binnentuin van het Hotel d'Hane Steenhuyse wordt klaargemaakt voor de Paleisconcerten
Volledig scherm
De binnentuin van het Hotel d'Hane Steenhuyse wordt klaargemaakt voor de Paleisconcerten © VDS

Paleisconcerten in de binnentuin van D’Hane Steenhuyse in de Veldstraat. “Vijf dagen ingetogen kwaliteit en gezelligheid”

GentKomend weekend en het weekend daarna kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen in de Veldstraat. Daar palmt Uitbureau terug de binnentuin in van het Hotel D’Hane Steenhuyse. Een intiem kader, waar Patrick Riguelle topartiesten uitnodigt om eigen werk én werk van hun muzikale helden te brengen. Sioen bijt vrijdag de spits af.

  1. Jan Van Huffel: “We hebben met Caruur Gent twee knappe sets gespeeld, dat moet het zelfvertrouwen opkrikken voor de volgende opdrachten”

    Jan Van Huffel: “We hebben met Caruur Gent twee knappe sets gespeeld, dat moet het zelfver­trou­wen opkrikken voor de volgende opdrachten”

    Caruur Gent heeft de openingswedstrijd van de volleybalcompetitie in de EuroMillions League niet met winst kunnen afsluiten. Decospan Menen met ex-Caruurspelers Simon Plaskie, Leonis Dedeyne en libero Lowie Stuer in de basis wonnen met 1-3 cijfers. Het had anders kunnen eindigen, details bepaalden de einduitslag. Het is nog maar eens een bewijs dat alles dit seizoen zo dicht bij elkaar ligt.