Medewerker DPD - Illustratiebeeld
Volledig scherm
Medewerker DPD - Illustratiebeeld © ANP

Pakjesbezorger graait smartphone van bureau van medewerker UGent

GentEen ongewilde ruilactie tussen een pakjesbezorger en een medewerker van de Universiteit van Gent kan de eerstgenoemde duur komen te staan. Op 22 december 2018 graaide de pakjesbezorger de smartphone van de bureau van het slachtoffer nadat hij een bestelling geleverd had. Dat kan hem nu 6 maanden cel opleveren.

 1. Opvoeder (42) Gents internaat veroordeeld tot 8 maanden voorwaardelijke celstraf na seksueel misbruik: “Ik heb niks misdaan op het internaat”
  PREMIUM
  Gent

  Opvoeder (42) Gents internaat veroor­deeld tot 8 maanden voorwaarde­lij­ke celstraf na seksueel misbruik: “Ik heb niks misdaan op het internaat”

  Hoewel hij zijn onschuld bleef ontkennen, is de 42-jarige opvoeder W.W. toch veroordeeld na beschuldigingen van seksueel misbruik door 2 leerlingen van hem. Hij kocht onder meer sexy lingerie voor een 15-jarig meisje, met wie hij enkele jaren later ook een seksuele relatie begon. De rechter was van oordeel dat hij misbruik maakte van zijn positie als begeleider. W.W. kreeg verscheidene opmerkingen van het bestuur van het internaat dat hij zijn gedrag moest aanpassen, anders zouden er verschillende leerlingen verliefd op hem worden.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken