Jana Bonnarens en Nick Braet van de oudste padelclub van het land: 4U2 in Gentbrugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Jana Bonnarens en Nick Braet van de oudste padelclub van het land: 4U2 in Gentbrugge. © Jill Dhondt

Oudste padelclub van het land viert feest: “In 10 jaar tijd hebben we nog nooit problemen gehad met de buren”

GentFeest in Gent dit weekend want Padelclub 4U2 – de oudste padelclub van het land – bestaat 10 jaar. Toen ze van start gingen, had nog quasi niemand van padel gehoord. Toch was de club een instant succes, en vandaag is de sport niet meer weg te denken. “We waren geschrokken van de uitspraak in Brugge, wij hebben nog nooit problemen gehad met de buren”, klinkt het.

 1. Van een kerk tot een oud gerechtsgebouw: dit zijn de leukste plekken in Gent om te studeren voor je herexamens
  Gent

  Van een kerk tot een oud gerechtsge­bouw: dit zijn de leukste plekken in Gent om te studeren voor je herexamens

  De vakantie is officieel voorbij voor studenten met herexamens, maar niet getreurd: er zijn heel wat plekken in Gent waar studeren een stuk aangenamer is dan thuis. Tussen de oudjes in het rusthuis bijvoorbeeld, of in een frisse kerk waar je nog snel een schietgebedje kan doen voor je examen begint. Speciaal voor jou somden we de beste blokplekken op om je tweede zit goed door te komen.
 2. Hardnekkige dief pleegt amper één dag na zijn vrijlating alweer nieuwe feiten en spuwt tijdens arrestatie naar politie
  Gent

  Hardnekki­ge dief pleegt amper één dag na zijn vrijlating alweer nieuwe feiten en spuwt tijdens arrestatie naar politie

  Na een gevangenisstraf wegens diefstal, wapenvertoon en verkoop van crystal meth kwam een Gentse man opnieuw vrij. Veel indruk maakte zijn verblijf in de cel echter niet, want amper één dag na zijn vrijlating sloeg hij alweer aan het stelen. “Kansen krijgt u niet meer, u grijpt ze toch niet”, klonk het bij de rechter, die hem een effectieve celstraf van 40 maanden oplegde.