Manuel Mùgica Gonzalez in zijn nieuwe keuken, met zijn valse factuur
Volledig scherm
PREMIUM
Manuel Mùgica Gonzalez in zijn nieuwe keuken, met zijn valse factuur © Wannes Nimmegeers

Oud-politiewoordvoerder voor 15.000 euro opgelicht met valse factuur: “Zelfs alle opgesomde onderdelen van m’n nieuwe keuken klopten”

GentManuel Mùgica Gonzalez is tijdens zijn verbouwingen voor goed 15.000 euro opgelicht, al is de kans groot dat dat geld gerecupereerd wordt. Hij ontving geen valse e-mail of een verdacht Whatsapp-bericht, wel een factuur voor zijn nieuwe keuken die er doodnormaal uitzag. Hij betaalde, alleen bleek die factuur vervalst. “Alle gegevens klopten, alleen het rekeningnummer niet", begint hij zijn verhaal.

 1. Na de plannen, het debat: fietsenstalling in Vleeshuis laat Gent niet onberoerd. “Leggen we binnenkort de Reep weer dicht?”
  PREMIUM
  Gent

  Na de plannen, het debat: fietsen­stal­ling in Vleeshuis laat Gent niet onberoerd. “Leggen we binnenkort de Reep weer dicht?”

  Een fietsenstalling in het Groot Vleeshuis, hoort dat wel? Het is dé discussie bij uitstek deze week in Gent. Van nachtburgemeester Edmond Cocquyt tot Vlaams erfgoedminister Matthias Diependaele: iedereen heeft wel een mening over de herbestemming van de vijftiende-eeuwse markthal. Intussen pleit de Gentse Fietsersbond voor een “radicalere omslag”. “Waar wachten we nog op?”
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.