Geen ellenlange rijen met wachtenden vandaag in Wondelgem, nog 4 auto's om 10 uur
Volledig scherm
Geen ellenlange rijen met wachtenden vandaag in Wondelgem, nog 4 auto's om 10 uur © VDS

Opvallend rustig aan autokeuring Wondelgem voor ‘vrije controles’: laat voorspelde hitte zich voelen?

WondelgemOpvallend rustig vandaag aan de autokeuring van SBAT in Wondelgem. Vreemd, want daar staan nochtans ‘vrije controles’ op het programma, en die controles zorgden de voorbije weken gegarandeerd voor chaos.

 1. Gurbet (39) voor haar frituur in Langemunt aangevallen door man met rottweiler: “Plots kwam hij recht op mij afgestormd”
  PREMIUM
  Gent

  Gurbet (39) voor haar frituur in Langemunt aangeval­len door man met rottweiler: “Plots kwam hij recht op mij afgestormd”

  Gurbet Cetinkaya (39), het bekende gezicht achter frituur ‘De Lange Friet’ in de Langemunt, is donderdagavond het slachtoffer geworden van een vreemde aanval in haar zaak. Een man van eind de dertig viel haar rond 22.30 uur aan en schold haar daarbij uit met racistische verwensingen. De dolleman had ook een rottweiler aan de leiband. “Mochten er geen klanten geweest zijn, was dit misschien wel fataal afgelopen”, bibbert Gurbet nog na.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.